spavacice

Spavaćice za trudnice i porodilje – odevna kombinacija koja se mora obezbediti

Drugo stanje, odnosno trudnoća, a zatim i porođaj jesu trenuci koji se pamte čitav život. Za takva, često ne jednostavna, ali uvek najlepša iskustva važno je obezbediti svu kompletnu opremu. Pored kupovine sitnica koje će biti potrebne novorođenčetu, svaka buduća mama treba da nabavi kvalitetne ženske pidžame Arilje, koje su proverenog materijala, temeljne proizvodnje i domaćeg nenadmašnog porekla.

Za kupovinu odgovarajuće pidžame ženske tokom trudnoće i nakon porođaja, važno je informisati se blagovremeno kakvi modeli mogu da učine svakodnevnicu lakšom i bezbrižnijom. To su sigurno spavaćice za trudnice, porodilje i spavaćice za dojilje koje nemaju zamenu u ovom periodu žena. Neophodno je da svaka žena obezbedi bar nekoliko modela proverene spavaćice, i biće bezbrižna ne samo tokom trudnoće, porođaja i dojenja, već i dugi niz godina nakon toga.

Spavaćice za trudnice daju miran san i opušten boravak kod kuće

Ariljski pamuk poznat je po sjajnom kvalitetu i odličnim mogućnostima za oblikovanje i kreiranje savršeno dizajniranih tkanina. Spavaćice za trudnice su deo asortimana, koji se neprekidno stvara sa ciljem obezbeđivanja što lakšeg kretanja, mirnog sna i osećaja udobnosti i rasterećenja u svakom mesecu drugog stanja. Kako veliki broj dama ima potrebu za trudničkim bolovanjem, to povremeno spavaćice za trudnice mogu postati važan deo dnevne odevne kombinacije sa kojom će se sjajno osećati. 

Pored toga, jedan model može da bude kupljen ranije, a da kasnije se koristi u vidu spavaćice za porodilje, odnosno spavaćice za dojilje. To je izvodljivo kada se odaberu modeli sa dugmićima na grudima, za brzo i lako otkopčavanje i dojenje bebe. Učestalo izvlačenje mleka u porodilištu, zatim hranjenje deteta i celokupna svakodnevnica jednostavnija je ukoliko se odaberu praktične ženske pidžame Arilje, ili inovativne i još funkcionalnije spavaćice. 

Spavaćice za dojilje daju jednostavnije hranjenje i efikasan oporavak porodilje

Pored toga što se spavaćice za trudnice kupuju tokom divnog perioda drugog stanja, veoma su popularne i specijalno dizajnirane spavaćice za porodilje. Naime, ukoliko se za period trudnoće ne odaberu spavaćice koje imaju niz dugmića na grudima, to će ovakav model definitivno biti potreban za odlazak u porodilište. Najbolje je nabaviti bar 2 kvalitetne spavaćice, kako bi se olakšao boravak u porodilištu, ali i kod kuće. Hranjenje bebe lakše je ukoliko nema potrebe za skidanjem i presvlačenjem, što je veoma značajno za duge, neprespavane noći i naporne prve dane u porodilištu i kod kuće. 

Spavaćice za dojilje omogućavaju lako hranjenje bebe, a mogu imati duge ili kratke rukave, kao i bretele, što zavisi od godišnjeg doba porođaja i temperatura. Jednsotavno održavanje pranjem u veš mašini, učiniće da se pidžame ženske, kao i spavaćice za porodilje nose dugi niz godina, čak i svakodnevno nakon drugog stanja. Dame mogu odabrati spavaćice za trudnice, porodilje ili dojilje u velikom broju boja i dezena, kao i raspoloživih veličina i dužina. 

Spavaćice za trudnice i porodilje su važan deo odevnih predmeta koje se moraju nabaviti pre termina porođaja. Za udobno i efikasno hranjenje bebe, spavaćice za dojilje od pamuka su savršen izbor, koji će biti trajan, otporan na održavanje i sa neverovatnom mekoćom i nežnošću, što je posebno značajno obezbediti ženi u postporođajnom periodu.