burme

Burme belo zlato kao inovativni dizajn koji ispunjava sve želje parova

Odabir savršene burme, koja će na ruci stajati kao stvorena za nju, često zahteva razgledanje raznovrsnih online ponuda, posete zlatarama i razgovor budućih supružnika. Kako je u pitanju prsten koji će se nositi dugi niz godina, važno je da u svakom trenutku bude komforan i „udoban“, kao i da se nosi sa ponosom i zadovoljstvom.

Tradicija kupovine burme često je podrazumevala da parovi moraju usaglasiti svoje želje i potrebe, kako bi odabrali identično prstenje za venčanje. Danas, situacija je mnogostruko drugačija, jer budući supružnici imaju slobodu da odaberu različite burme, što je čak sve češći slučaj i jednostavno popularno i bez kritike. Važno je da svako nosi prsten sa uživanjem i lakoćom.

Burme belo zlato plene estetikom i vanvremenskim dizajnom

Nekadašnja kupovina burme za koju se podrazumevalo da mora biti izrađena od zlata u žutoj boji, danas je gotovo prevaziđena, bar za veliki broj parova. Burme belo zlato su nepogrešiva odluka, jer u kombinaciji sa kvalitetnim plemenitim metalom, dobija se uvek čista i jasna boja, uz vanvremenski dizajn i specijalne mogućnosti za ukrašavanje. Dodatkom drugih metala belom zlatu dobijaju se raznovrne legure koje stvaraju živopisno prstenje za svakodnevno nošenje sa uživanjem, bez promene svojstava i jasnoće bele boje.

Burme belo zlato mogu se odabrati u potpuno sjajnom tonu, polusjaju ili matiranoj površini. Specijalan dizajn za dame podrazumeva dodatak kristalčića – cirkona ili dragog kamenja, a prva opcija je znatno jeftinija. Mnogi parovi se odlučuju za burme koje imaju sjajne linije, udubljenja ili ispupčenja u vidu šara, kao i unutrašnje i spoljašnje gravure. Najvažnije je da odabrani model u potpunosti odgovara ukusu svakog od budućih supružnika.

Burme od belog zlata su isplativ i kvalitetan izbor

Kada se kupuju burme, najvažniji faktori odluke su osećaj udobnosti, pravilna veličina, privlačan i dopadljiv dizajn, ali često i cenovni rang. Danas, par burmi od belog zlata kreće se na nivou od 250 do čak 1.500 evra, u zavisnosti od odabranog modela. Naravno, činjenica je da dodatak dragog kamenja kao što je dijamant, brilijant, rubin, žad, safir i mnogi drugi, rezultira vrtoglavo višom cenom za burme. Najčešće dame vole ovakve efektne i vredne detalje, dok se muškarci odlučuju za svedenije varijante burme belo zlato.

Ukoliko se uporede cene burme od žutog i belog zlata, radi se o gotovo identičnom odnosu cena, nivou i pravilima izračunavanja po jednom gramu i u zavisnosti od dodataka. U svakom slučaju, burme belo zlato su kvalitetan izbor, jer se nose dugi niz godina bez promene boje i uz minimalno održavanje, odnosno povremeno čišćenje. Takođe, burme se izrađuju od plemenitog metala sa 14 karata i finoćom od 58,5% učešća zlata u ukupnoj leguri, što je i oznaka 585 koja mora biti utisnuta na unutrašnju stranu prstena.

Moderni parovi sve češće se odlučuju za burme belo zlato, kao idealnu kombinaciju kvaliteta, estetike i dizajna koji pogoduje svakodnevnom nošenju u svim prilikama. Burme u beloj boji zlata su otporne i izdržljive, imaju svedene tonove i dostupne su u velikom broju modela i tipova, među kojima svi parovi mogu pronaći idealan prsten za sebe.