PR

Lako povećajte budžet za novogodišnje praznike

Pred nama je praznično „ludilo“ koje sa sobom nosi mnogo, od pripreme za najveću žurku godine do kupovine poklona za najdraže. Prodavci se trude da svoj proizvod promovišu kako god mogu, dajući popuste prolaznicima, ali i onima koji traže određene stvari preko sajtova i aplikacija. Okruženi smo irvasima, lampama, jelkama i Deda Mrazom, a najvažnije je pitanje šta će se staviti ispod jelke.

Činjenica je da je svima potrebno viška novca u ovom periodu godine, a poznato je da dolazi do finansijskog oporavka od novogodišnjih praznika u januaru, a često i u februaru. Porodica, prijatelji i svi naši najbliži zaslužuju znak pažnje tokom praznika, kako bismo svi što lepše ušli u novu godinu.

Finansiranje je najvažnije pitanje, a iskoristićemo ovu priliku da podelimo sa vama najlakši način da povećate svoj novogodišnji budžet za poklone.

MerkurXtip vodi novu akciju koja nagrađuje obožavatelje sporta, svi ljubitelji sportskog klađenja mogu do 19. januara sledeće godine da osvoje 100.000 dinara dnevno i tako povećaju svoj novogodišnji budžet svaki dan. Najlepše je što će neko od srećnika, ali i ozbiljnih sportskih stručnjaka, svakodnevno dobijati navedeni iznos.

Sve što je potrebno da dobijete 100.000 dinara je da uzmete dobitni tiket sa najvećom ukupnom kvotom. Sve funkcioniše na sledeći način.

Pre svega morate imati dobitan tiket, a taj tiket takođe mora da ima najveću pogođenu kvotu za taj „takmičarski dan“. Vrlo je važno znati da „takmičarski dan“ u MerkurXtip-u počinje u 8 časova ujutro, a završava se u 8 časova ujutru narednog dana, odnosno sledećeg kalendarskog dana. Takođe je važno da se svi događaji iz dobitnog tiketa odvijaju tog „takmičarskog dana“.

A najbolja vest je da se konkurišu svi tipovi tiketa, oni uplaćeni u MerkurXtip lokalima i oni uplaćeni online – preko Xtip naloga.

Za Novu godinu smatrajte da su vaši finansijski problemi rešeni. Radujte se narednim danima i budite sigurni da će proći u dobrom raspoloženju, naravno začinjenim divnim poklonima, jer je vreme za poklone.