Total tv paketi

Kanali na tv – u koji su deo dobre atmosfere

Neretko je televizija deo žurki u kućama i stanovima, kao i druženja sa prijateljima. Čak i kada se ne prati aktivno sadržaj, tv aparati su uključeni i prisutni uz muzičke kanale i omiljene numere domaćih i stranih izvođača. Da bi bilo moguće napraviti atmosferu uz televizijski program, Total tv paketi su neizostavan deo ambijenta. 

Programi na televiziji su izbor gledalaca, odnosno korisnika usluga određenog provajdera. Kako bi broj kanala bio što veći, raznovrsniji i kvalitetniji, danas se biraju Total tv paketi, kojih ima tri u osnovnoj ponudi. Ne samo da su raznovrsni, već su savršen izbor za svaki dom i u posebnim prilikama – za proslave, druženja i druga slavlja kada je potrebno dovesti atmosferu do maksimuma.

Muzički kanali za žurke i proslave

Ukoliko se dogodi neplanirana žurka, ili druga proslava na kojoj nije angažovana profesionalna muzika – uživo ili dj varijanta, muzički programi na televiziji mogu napraviti sjajnu atmosferu. Veoma su raznovrsni i raznoliki, pa se mogu odabrati i prema muzičkom ukusu društva. Tu su čuveni kanali sa pop i rock muzikom, zatim modernim numerama, folk i narodnim pesmama, kao i čuvenim stranim hitovima i novitetima. 

Svaki korisnik može odabrati muzički program, više njih i kreirati listu omiljenih kanala, za prelistavanje u jednoj sekundi. Više desetina programa koje daju Total tv paketi – Start, Extra ili Premium obuhvataju muzički sadržaj, i to tokom čitavog dana. Zbog toga obožavaoci muzike i biraju da Total tv paketi budu deo doma, jer će svaku žurku, okupljanje i druženje, kao i proslavu učiniti fenomenalnim događajem koji će se prepričavati sa uživanjem. 

Cene Total TV paketa

Kada su u pitanju Total tv paketi cena zavisi od samog paketa i od broja priključaka. Ukoliko se korisnik odluči za Start Total TV paket cena se kreće od 699 dinara za jedan priključak pa do 2490 dinara za Premium Total TV paket koji sadrži dosta veći izbor sadržaja.

Filmovi i serije za užitak kao u bioskopskoj sali

Filmski i kanali namenjeni serijama i drugom igranom programu, omiljeni su velikom broju današnjih gledalaca, svih generacija. Kada se biraju provajderi i paketi usluga za svoj dom, obično korisnici vode računa o tome da bude odabrana lista popularnih i kvalitetnih televizijskih programa sa akcentom na filmove i igrani sadržaj. Total tv paketi osmišljeni su tako da pored standardnih kanala raznovrsnih oblasti daju i veliki broj naslova čuvenih filmova, koji mogu imati i više od 18.000 popularnih naslova. Tako, paket Start ima 1.500, zatim Extra oko 2.000 i Premijum sa neverovatnih 18.000 filmskih naslova. Pored toga, gledanje programa moguće je u vrhunskoj hd rezoluciji, i to čak od 18 do njih 46 ukupno, u zavisnosti od odabranog paketa usluga. 

Sve navedeno, čini da Total tv paketi danas budu opravdano atraktivni, traženi i preferirani od strane obožavaoca kvalitetnih filmskih naslova. Uz satelitski prijemnik omogućena je odlična povezanost u svim krajevima, kao i vrhunski kvalitet slike. Primarno, profesionalni tim proverava sve domete signala i mreže pre instaliranja uređaja i nastanka ugovorne obaveze. To je savršen način da svaki film bude živopisan na televiziji, pa se stvara osećaj kao u bioskopskoj sali. Istovremeno, to je fenomenalno za okupljanje, druženje ili uživanje u tišini u najboljim naslovima.

Televizijski kanali mogu da budu važan deo atmosfere za druženja, porodična i druga okupljanja, u smislu da pruže željeni muzički, filmski ili drugi sadržaj. Total tv paketi predstavljaju pravi izbor korisnika, jer je uz programe ovog provajdera moguće imati više desetina muzičkih kanala, ali i ogroman broj filmova i naslova u okviru video kluba.

Više o cenama Totala tv paketa možete saznati na ovom linku.