Sve korisne informacije o rent a car-u na jednom mestu

Ukoliko ste turista u našoj zemlji rent a car usluga će vam biti i te kako od koristi. Vaš boravak možete učiniti dosta lakšim i lepšim ukoliko vozilo rezervišete na vreme u nekoj od rent a car agencija. Pogodnosti koje vam rent a car usluge danas pružaju su brojne. Mogućnosti preuzimanja i vraćanja  iznajmljenog vozila gde god želite samo su neke od njih. Najbitnije je upoznati se sa uslovima rent a car agencija.

U Beogradu rent a car usluge dosta su tražene. Međutim ni grad Niš ne zaostaje. Posećenost grada Niša sve je veća pogotovu nakon razvijanja aerodroma Konstantin Veliki. Ovaj aerodrom beleži konstantan razvoj. Prema podacima na godišnjem nivou sa ovog aerodroma leti preko 350 hiljada putnika. Otuda i usluga rent a car Niš dobija na sve većem značaju. Najvažnije od svega jeste izabrati adekvatnu agenciju. Ukoliko ste se odlučili na uslugu rent a car-a dobro se informišite o uslovima određene agencije. Uslovi agencija se razlikuju pa bi bilo dobro uporediti i odlučiti se za onu najbolju.

ren a car

Odaberite rent a car agenciju

Većina rent a car agencija danas ima svoj veb sajt pa tako možete lako doći do informacija koje vas interesuju. Možete saznati o njihovim načinima poslovanja, cenama usluga, opciji rent a car bez depozita i mnogim drugim stvarima. Naravno o svim ovim stvarima možete i telefonskim putem da se raspitate. Predstavnici agencija su vam na raspolaganju za sve nedoumice. 

Ukoliko ste se odlučili za određenu rent a car agenciju najbolje bi bilo odmah da rezervišete željeni model automobila kako bi bili sigurni da ćete ga i dobiti. Model automobila birate prema vašim potrebama. Ukoliko planirate put sa prodicom i prijateljima biće vam potreban veći automobil. Ako vam ipak treba auto kojim biste se vozili po gradu, onda dolazi u obzir i manji automobil. Usluga rent a car posebno je korisna ljudima iz poslovnog sveta. Većina agencija u Srbiji poseduje bogat vozni park i sva vozila su maksimalno bezbedna. Sva vozila prolaze strogu tehničku kontrolu počevši od čišćenja pa sve do servisiranja vozila. 

Neophodna dokumentacija

Kako bi vozilo izajmili potrebno je da posedujete ličnu kartu ili pasoš i vozačku dozvolu. Takođe potrebno je da imate navršenu 21 godinu života. Predstavnici agencije uzimaju na uvid neophodna dokumenta.

Vozilo vraćate u dogovoreno vreme na dogovoreno mesto. Naravno vozilo ne morate vratiti na lokaciju sa kog ste ga pokupili. Tako na primer ako ste vozilo preuzeli na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu isto možete vratiti na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu. Svakako da se ova opcija dodatno naplaćuje.  Vrlo je bitno da vozilo vratite na vreme kako ne biste plaćali čitav dodatni dan. Jedna u nizu pogonosti rent a car usluga jeste i angažovanje vozača. Ovo je idelano za poslovne ljude koje žure sa jednog sastanka da stignu na drugi. 

Kada dođete da vozilo prezmete savet je da fotografišete stanje automobila kako untra tako I spolja. Ne želite neprijatnosti i da vas okrive za štetu koju niste počinili.