Najbolje turističke destinacije za prolećno putovanje

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu služi kao glavna stanica za putnike koji žele da istraže najbolje gradove sveta. Sa raznolikim destinacijama širom sveta dostupnim sa ovog aerodroma, putnici imaju priliku da dožive različite kulture, ukuse i pejzaže.

U nastavku vam predstavljamo neke od najuzbudljivijih turističkih destinacija koje možete posetiti sa Aerodroma Nikola Tesla i koje mogu biti jako povoljne.

Rim – Večni Grad

Rim, glavni grad Italije, je dom brojnih istorijskih znamenitosti koje privlače milione posetilaca svake godine. Nakon sletanja putnici mogu brzo i lako doći do Rima. Od Koloseuma do Vatikana, Rim nudi nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje istorije, umetnosti i kulinarskih delicija.
Aeordrom Nikola Tesla nudi direktan let do Rima, više o ovoj destinaciji pogledajte na oficijalnom sajtu aerodroma: https://beg.aero/lat/letovi

Pariz – Grad Svetlosti

Pariz, grad romantike i umetnosti, je još jedna popularna destinacija dostupna sa Aerodroma Nikola Tesla. Posetite čuveni Ajfelov toranj, šetajte bulevarima prepunim kafea i butika, ili istražujte bogatu umetničku scenu u muzejima kao što su Luvr i Muzej Orsej. Pariz će vas očarati svojom elegancijom i šarmom na svakom koraku.

Dubai – Grad Futurizma

Za putnike koji traže spoj luksuza i futurističke arhitekture, Dubai je idealna destinacija. Sa direktnim letovima sa Aerodroma Nikola Tesla, posetioci mogu istražiti nebodere od stakla i čelika, uživati u šoping molovima koji su prava meka za ljubitelje kupovine, ili se opustiti na prelepih plažama Persijskog zaliva. Ovo je putovanje gde ćete upoznati jednu potpuno novu kulturu i ljude, sigurni smo da ćete uživati u ovom gradu.

Bangkok – Grad Kontrasta

Ukoliko ste u potrazi za nečim sasvim drugačijim tu je Bangkok, glavni grad Tajlanda. Bankok je čarobni grad koji nudi neverovatan spoj tradicije i modernosti. Nakon sletanja, putnici mogu istražiti ulice Bangkoka, posetiti čuvene hramove kao što su Wat Arun i Wat Pho, ili uživati u ukusnoj tajlandskoj kuhinji na lokalnim pijacama hrane.

Nekoliko saveta za putovanje

Planirajte unapred: Rezervišite svoje letove i smeštaj unapred kako biste izbegli nepotrebne troškove i stres. Pored ovoga na vreme rezervišite i parking blizu aerodroma, ukoliko dolazite automobilom, da biste bili sigurni da možete negde ostaviti vozilo dok ste na putu. Aerodrom parking uslugu nudi dosta agencija i privatnih parkinga pa budite pažljivi kada birate parking, i dobro se raspitajte jer parking koji izaberete mora da bude siguran, obezbeđen ali i povoljan. Jedino na taj način ćete biti sigurni i bezbrižni.
Za ove usluge mozete da sagledate parking aerodrom iskustva sa raznih parking mesta i time biti sigurni da nećete napraviti grešku.

Istražite lokalnu kulturu: Upoznajte se sa običajima i tradicijama destinacije koju posećujete kako biste maksimalno iskoristili vreme koje provedete tamo. Potražite šta sve lokacija koju ste izabrali nudi kao ponudu, time ćete unapred znati šta sve možete da posetite i tamo ćete provesti kvalitetnije vreme.

Spakujte se pametno: Odlučite se za lagani prtljag i ponesite samo neophodne stvari kako biste olakšali putovanje i izbegli dodatne troškove prtljaga.Budite fleksibilni: Prihvatite neočekivane izazove putovanja sa osmehom i budite spremni da se prilagodite promenljivim okolnostima i prepustite se uživanju 🙂

Neka vam putovanje sa Aerodroma Nikola Tesla otvori vrata ka nezaboravnim avanturama širom sveta!